menu Home
AndorraSuccessos

Detinguda per amenaçar la parella de l’exmarit i causar danys al domicili

Ràdio Valira | 8 d'abril de 2024

La policia ha detingut els darrers dies onze persones. Entre els arrestos cal destacar la tarda de divendres, a Ransol, el d’una dona de 45 anys com a presumpta autora de delictes contra la intimitat i la inviolabilitat de domicili, contra la llibertat i contra el patrimoni. Els fets van tenir lloc quan la dona va accedir a l’apartament on resideix el seu exmarit gràcies a una clau que té per motius laborals i va amenaçar de mort l’actual parella d’aquest, amb qui va forcejar. En aquell moment va marxar del pis, però hi va tornar posteriorment. Va llençar dues pedres des de l’exterior de l’edifici causant danys als vidres de la finestra i també va trencar, amb el peu, la porta d’entrada al domicili.

Altres tres persones van ser detingudes com a presumptes autores de delictes contra la seguretat en el tràfic jurídic per presentar certificats d’experiència laboral falsos al servei d’Immigració per obtenir el permís de residència i treball. Es tracta de dos homes de 22 anys i un de 26.

Dues persones més, de 26 anys, han estat arrestades per conduir sota els efectes de les drogues i tres més, de 51, 25 i 42 anys, per fer-ho sota els efectes de l’alcohol amb taxes de 0,95, 1,11 i 1,58 respectivament. Aquest darrer, amb la taxa més elevada, va tenir un accident amb danys materials contra un vehicle que es trobava estacionat a Canillo la tarda de dissabte i va fugir. La policia el va localitzar minuts després. Un altre turista, de 27 anys, va ser detingut dissabte al matí al Serrat amb 3,2 grams de cocaïna. També duia 2,7 grams d’haixix.

La matinada de divendres en un hotel de la capital, la policia va detenir un turista de 36 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral per agredir la seva parella.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play