menu Home
AndorraEsports

Maeva Estevez fa oficial el seu retir de les pistes

Ràdio Valira | 6 d'abril de 2024

Maeva Estevez ha anunciat oficialment el seu retir de les pistes. Ho ha fet aquest dijous, arran de la lesió que va patir a Xile, que l’afecta als ossos carpians de la mà dreta, i de la qual no s’està recuperant. I és que durant els 13 anys que Estevez ha estat competint en snowboard, han estat moltes les lesions que ha patit i ella mateixa ha explicat, que des de la caiguda al Jocs Olímpics de Beijing l’any 2022, quan es va fer mal al genoll, no ha estat el mateix. Assegura que han estat moltes les senyals que l’han portat a prendre la decisió i a prioritzar la seva salut.

Per la seva banda, el director tècnic de la FAE, Carles Visa, ha qualificat d’agredolç el moment, ja que s’acomiada una esportista que compta amb 17 podis en el seu currículum, quatre d’ells en Copa d’Europa, i que n’haurien pogut ser més si no fos per les lesions. Alhora, ha qualificat la seva retirada com a  positiva, perquè finalment deixarà de castigar el seu cos.

Amb tot, l’esportista andorrana ha pogut posar el colofó d’or a la seva carrera assolint la victòria en l’última competició, que va disputar la setmana passada a Baqueira, en el Campionat d’Espanya.

De cara al futur, Visa ha avançat la intenció que sigui Estevez qui s’encarregui de desenvolupar el projecte del Freeride World Tour, ja que la FAE és el representant de la FIS al país.

Amb el retir d’Estevez, també s’ha confirmat que la FAE tancarà de forma imminent la secció de snowboard per manca de representants. Tot i que no deixarà de donar suport a Mario Da Cruz.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play