menu Home
AndorraCultura

Una exposició pictòrica sobre la fauna d’Andorra arriba a illa Carlemany

Ràdio Valira | 5 d'abril de 2024

El centre comercial illa Carlemany acull una nova exposició de pintura. En aquesta ocasió, a la planta baixa i fins al diumenge 14, es poden veure les pintures a l’oli de Javier García Daza.

Al Nadal del 1987 li van regalar a García Daza un cavallet de pintor, una tela, pinzells i pintures: fou el seu primer contacte amb el món creatiu i la seva primera obra, una tela on va plasmar una casa de camp enmig del bosc. L’excés d’oli emprat en pintar-la va fer que una setmana després encara no estigués eixuta. Va ser el seu primer i darrer quadre, fins que reprèn l’activitat el 2017 i durant la pandèmia és quan arriba al seu màxim potencial.

Així doncs, ‘Essències i mirades del bosc’ està formada per una sèrie de “tablillas” de 27 x 35 cm, pintades a l’oli, on es reprodueixen animals de la fauna andorrana. L’autor s’ha inspirat en el llibre ‘Joies de la fauna d’Andorra’ de Mario Chimenea. Acompanya l’exposició un codi QR. En escanejar-lo permet sentir els sons de cada animal, el que fa més didàctica de la mostra.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play