menu Home
AndorraEsports

Els tricolors ja entrenen pel matx amb l’Eldense

Ràdio Valira | 5 d'abril de 2024

El Futbol Club Andorra juga aquest dissabte a l’estadi Nou Pepico Amat, davant del Eldense, en un partit que ben de segur serà diferent. D’una banda els tricolors arriben amb la moral ben alta, després de la victòria que van assolir en la darrera jornada davant del Mirandés i de l’altra, que també pesa, és que serà el primer partit amb el nou tècnic, Ferran Costa, a la banqueta.

Abans del desplaçament, en la roda de premsa d’aquest dijous, i qüestionat per la primera presa de contacte que ha tingut aquests dies amb els jugadors, Costa, no tenia més que paraules d’agraïment. “Si la convicció era total i absoluta, ara més” ha afirmat, en referència a la bona línia de treball que han assolit en només 48 hores.

També ha destacat l’esforç dut a terme per l’anterior cos tècnic liderat per Eder Sarabia; una feina que assegura li ha permès centrar-se estrictament en el que demana la competició, sense parar-se a avaluar “el que s’ha fet o no”.

Així doncs, tot i que el temps ofega, aquests dies s’han donat totes les eines possibles per intuir el matx, amb claus i solucions per poder-lo afrontar. I donada l’actitud dels jugadors, està convençut que es podrà assolir un projecte sòlid. “El que val és el dia a dia, la màxima exigència i millora continua” ha incidit, revelant que personalment, valora de forma molt positiva la mentalitat de sortir a cada enfrontament com si “fos el partit més important de les nostres vides”.

Aquest matí els tricolors han iniciat el desplaçament cap a la localitat alacantina d’Elda, on demà jugaran contra els locals, en el que es preveu com una nova final per a la permanència. Al final dels 90 minuts, preval el resultat i no les petites batalles durant el transcurs del temps que han d’anar “lluitant i lliurant” el màxim d’ells mateixos. “És una mitja marató, però l’hem de fer a l’esprint, mantenint la calma” ha explicat.

Després de la victòria contra el Mirandés, l’Andorra és tercer en la zona de descens, a dos punts de fugir de la zona crítica. Un fet que podria fer-se realitat si l’Alcorcón i l’Albacete perden contra el Racing de Santander i l’Espanyol, respectivament.

Demà dissabte, a les 16:15h de la tarda, caldrà també superar a l’Eldense.

 

Inspecció a Piqué

El lligam del cas Koldo amb l’expresident de la real federació espanyola de futbol, Luis Rubiales, ha començat a esquitxar al president de l’entitat tricolor, Gerard Piqué, i en conseqüència, al Futbol Club Andorra. La fiscalia espanyola ja està investigant els comptes de l’exblaugrana, buscant comissions.

Respecte a aquesta qüestió, l’entrenador, Ferran Costa, ha assegurat que el tema no està afectant a la concentració del vestidor. “Som professionals, ens centrem en el que volen. El repte és tan maco i emocionant que no tenim temps per pensar-ho” ha conclòs.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play