menu Home
AndorraEsports

Vicky Jiménez s’acomiada de l’open Solgironés i ja pensa en Madrid

Ingrid Monreal | 4 d'abril de 2024

Vicky Jiménez ha caigut aquest dimecres contra l’argentina Maria Lourdes Carlé per 6-2; 1-6 i 6-2 al WTA 125 Solgironés de La Bisbal d’Empordà. El partit, que ha tingut una durada de 2.14 hores, s’ha  caracteritzat pels punts llargs i els alts i baixos que han protagonitzat les  dues jugadores. Des de l’inici, Jiménez, ha fet un mal plantejament del partit, i suma amb aquesta, la seva cinquena derrota de la temporada.

Ara, la nova oportunitat de l’andorrana, depèn del Mutua Madrid Open, Master1000 que es disputa a la capital espanyola del 22 d’abril al 5 de maig. L’organització del torneig ha repartit ja aquest dimecres les primeres invitacions, anomenades ‘Wild Cards’, a la romanesa Simona Halep (ex número 1 del món), i a la danesa Caroline Woz-nia-cki (guanyadora de l’open d’Austràlia 2018). Jiménez està a l’espera de saber si rebrà una, on té altes possibilitats, donat que hi ha participat en diverses ocasions i l’any 2019 es va fer amb el trofeu en la categoria sub-16.

Written by Ingrid Monreal

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play