menu Home
AndorraEsports

Oriol Martínez, doble guanyador de tennis taula als Campionats de Catalunya de Joves

Ingrid Monreal | 4 d'abril de 2024

Tot i que encara no està plenament recuperat d’una lesió, el jugador del Club Tennis Taula Valls del Nord, Oriol Martínez, s’ha proclamat campió per equips infantils masculí, formant part de l’equip UE Sant Cugat i també campió en dobles, formant parella amb el jugador del Tennis Taula Cassà, Ladimir Mayorov. Martínez ha assolit aquests resultats en el decurs de la celebració dels Campionats de Catalunya de Joves 2024, que s’han disputat fins el passat dilluns al Pavelló Nord de Sabadell.

En categoria aleví, cal destacar el paper d’Alexis Castillejo, que ha guanyat tots els enfrontaments matinals, i això l’ha permès passar a la ronda de tarda i enfrontar-se als caps de sèrie del torneig. En la mateixa categoria, Octavio Castillejo i Yftach Shai, han aconseguit dues victòries cada un en les preliminars del matí.

Carles Gayà també ha tingut una molt bona actuació en cadet, guanyant un partit en la seva categoria.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play