menu Home
AndorraSocietat

Els síndics visiten Sant Julià per abordar l’actualitat i visitar el Centre cultural

Ràdio Valira | 4 d'abril de 2024

Els síndics generals, Carles Ensenyat i Sandra Codina, van visitar aquest dimecres el comú de Sant Julià de Lòria, on van ser rebuts pels cònsols Cerni Cairat i Sofia Cortesao. La trobada s’emmarca en la ronda de visites institucionals dels síndics amb els nous mandataris comunals que, en el cas de la parròquia laurediana, s’estrenen al càrrec.

Després d’una breu reunió a la sala noble de la setena planta de l’edifici el Molí, els màxims responsables parlamentaris van posar al corrent als cònsols sobre algunes disposicions legislatives. Posteriorment, tots quatre es van traslladar fins al punt de la carretera general 1 on està prevista la futura construcció dels pisos socials tutelats gràcies a la implicació del comú, fundacions i particulars.

La trobada va finalitzar amb la visita al Centre cultural per supervisar l’estat de les obres i informar els síndics sobre els diferents treballs a dur a terme i els terminis estimats de realització. Al final de la jornada, els quatre representants públics van gaudir d’un dinar en un cèntric restaurant de la parròquia.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play