menu Home
AndorraEconomiaPólitica

El Govern “encoratja” el Copsia a fer la denúncia per intrusisme

Ràdio Valira | 4 d'abril de 2024

Al Govern no li consta encara cap denúncia oficial per part del Col·legi Oficial de Psicòlegs d’Andorra (Copsia) sobre el suposat cas d’intrusisme d’un filòsof que el col·lectiu ha denunciat aquest mateix dimarts. És per aquest motiu que el ministre portaveu, Guillem Casal, ha “encoratjat” el col·legi a presentar aquesta denúncia, “si no ho han fet”, de tal manera que l’executiu pugui actuar en aquest cas.

En aquest sentit, Casal ha manifestat que no compten “amb cap denúncia formal” però que en cas que la rebin s’analitzaria, s’obriria el corresponent expedient i si s’escaigués es tramitaria la possible sanció. “Estem atents al voltant de totes aquestes situacions d’intrusisme”, ha destacat Casal, que ha remarcat que si els arriba la denúncia procediran a obrir un expedient per analitzar el cas.

Encara més, Casal ha recordat que la llei de professions titulades estableix que cal crear un cos d’inspectors per lluitar contra l’intrusisme i que ja s’ha convocat les primeres places, que ja estan pressupostades, per poder comptar amb “una eina indispensable per lluitar contra l’intrusisme”.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play