menu Home
AndorraEsports

Costa s’estrenarà contra l’Eldense, un equip “que sap molt bé el que es fa”

Ràdio Valira | 4 d'abril de 2024

L’estrena de Ferran Costa com a entrenador oficial de l’FC Andorra serà en el duel d’aquest dissabte contra l’Eldense. Els tricolors visitaran l’estadi Nou Pepico Amat per enfrontar-se a un equip que només ha conegut la victòria en una ocasió a casa i va ser al desembre contra el CD Tenerife.

El nou tècnic, valorava al rival com un equip “que sap molt bé el que es fa, que no necessita situacions extremadament el·laborades per plantar-se a tres quarts i generar situacions de perill, i que té molt mèrit la temporada que estàn fent”. Per al dia del partit, el tècnic ressalta l’importància de mostrar els aspectes que a nivell intern han estat treballant durant la setmana i que “ens apropen més a aconseguir el nostre repte”.

En el transcurs dels darrers dies, molts mitjans de comunicació han fixat els seus ulls en Costa, especialment en la seva edat i capacitat. Amb tot, el tècnic ha declarat que no hi fa atenció en si el “segueixen o no”. Reitera que és entrenador de futbol i els reptes li encanten. La seva atenció doncs, està en l’equip i en el que passa sobre el verd. I d’igual manera, també vol que “l’afició n’estigui orgullosa”.

L’estrena doncs, serà aquest dissabte, a les 16:30h de la tarda.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play