menu Home
AndorraEsports

Íria Medina, segona en el gegant FIS

Ràdio Valira | 2 d'abril de 2024

Íria Medina, s’ha situat segona aquest dilluns a la pista Avet, en el gegant FIS previ al Campionat Nacional que es disputa aquest dimarts.

Medina ha aturat el crono a 0.51 de la guanyadora, que ha estat la francesa, Zoe Douat, amb 1.43.96. Mentre que l’espanyola, Arrieta Rodríguez, ha acabat tercera a 1.77.

Per la seva part, Clàudia Garcia ha estat 6ª, empatada amb la txeca Elese Sommerova amb 3.05, mentre que la també andorrana Emma Ledesma ha acabat 22ª. Carla Mijares i Jordina Caminal, no han pogut completar la primera mànega. El gegant masculí ha estat per al francès Victor Muffat-Jeandet, que s’ha imposat amb 0.06 sobre l’italià Davide Leonardo Seppi, segon, i Gian Marco Paci, tercer a 0.58. El millor andorrà ha estat Robert Solsona, 13è, mentre que Eric Ebri, de l’EEBE U19, ha estat 16è, així com Pirmin Estruga 22è, Maià Font 26è i Martí Llort 42è. També han completat la cursa Jan Torres, 30è, i Marc Delgado, 49è.

També han pres part en la cursa: Xavier Cornella i Àlvar Calvo, que no han completat la primera mànega. Mentre que Àlex Rius, Marc Fernández, Salvador Cornella i Antoni Bea, han quedat fora a la segona.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play