menu Home
AndorraEconomiaSocietat

Gairebé 73.000 vehicles han entrat al país durant la Setmana Santa

Ràdio Valira | 2 d'abril de 2024

El Departament de Mobilitat informa que durant aquests dies de Setmana Santa han entrat al país gairebé 73.000 vehicles; una xifra que supera en un 6% les previsions inicials.

Segons explica el departament, les dades actualitzades a les 6 de la tarda d’aquest dilluns de Pasqua, registren que dissabte va ser el dia amb més entrades al país, sumant més de 15.000 vehicles.  En el conjunt dels festius, 47.000 han accedit al Principat per la frontera del riu Runer, i 26.000, per la del Baladrà.  Pel que fa a les sortides,   s’ha comptabilitzat el pas de 81.000 vehicles.

Inicialment, Mobilitat n’havia previst l’arribada de 69.000; que ja superaven els 64.000 registrats durant la Setmana Santa de l’any passat.

Val a dir que per tal de contribuir a la fluïdesa del trànsit, des de dimecres, 27 de març, s’ha activat el dispositiu especial, habilitant el doble carril en direcció nord a l’avinguda Francesc Cairat, que ha permès disposar de dues vies d’entrada des de la frontera fins al centre de Sant Julià. I també en direcció sud, entre la rotonda de la Comella i la rotonda de la Margineda.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play