menu Home
AndorraEconomia

Caldea tanca Setmana Santa amb prop de 12.600 visitants

Ràdio Valira | 2 d'abril de 2024

Caldea ha tancat aquesta Setmana Santa havent rebut prop de 12.600 visitants. Aquesta dada suposa un 14% més que la registrada l’any anterior, amb una millora significativa del tiquet mitjà de les entrades que s’ha traduït en facturació superior a la registrada durant la Pasqua del 2023.

A partir d’aquest dimarts i fins a mitjans del mes de juliol i amb motiu de l’inici de les obres de millora, Caldea només mantindrà obert Inúu i, durant tota la primavera, el termolúdic romandrà tancat per obres de millora.

Així, l’horari d’obertura de l’Innú establert per a aquest període serà de 9 del matí a 23 hores, de dilluns a diumenge, fins al mes de juny. Durant el mes de juliol, els divendres i els dissabtes l’spa allargarà una hora més l’obertura al públic, fins a la mitjanit.

De l’abril al juny, les famílies amb infants majors de vuit anys tindran accés a Inúu alguns diumenges a la tarda. Excepcionalment, al mes de juliol també s’admetran famílies tots els dimecres i els diumenges, al matí. En ambdós casos, es tracta de franges horàries destinades exclusivament a públic familiar.

A Inúu es continuaran oferint les Champagne Sessions tots els divendres i dissabtes de 19 a 23 hores i s’ampliarà la programació dels tallers ‘wellness’. El termolúdic romandrà tancat temporalment, com és habitual en aquest període de l’any.

Finalment, els grups escolars accediran a Inúu els dimarts i els dimecres de 15 a 18.30 hores fins al 30 de juny, horari en el qual estarà restringit l’accés al públic individual. Els dies 18 i 19 de juny el centre estarà tancat per atendre a escolars de forma exclusiva.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play