menu Home
AndorraEsports

El MoraBanc ja pensa en el duel contra el Covirán Granada

Ràdio Valira | 31 de març de 2024

Qui també lluita per la permanència és el MoraBanc Andorra, que aquest diumenge ha tornat a ensopegar a la pista de l’UCAM Múrcia i ha caigut per 99 a 86. Ara, els de Natxo Lezkano, necessiten recuperar la seva millor versió per allunyar-se dels llocs de descens i ja pensen en la propera cita de diumenge vinent a la Bombonera, contra el Covirán Granada. Només encaixar la derrota, l’entrenador ja parlava de la importància d’aquest proper partit: “El prepararem amb el mateix carinyo que hem preparat aquest partit i anirem al 100% a per ell”.

Ara per ara el MoraBanc es manté dues victòries per sobre del descens, però guanyar al Granada suposaria un gran respir de cara a la permanència. És per això que el jugador Tobias Borg, ha qualificat la cita de “final”, on ha destacat sobretot la importància d’estar units.

Els tricolors superen en la classificació als granadins per una sola victòria i si els guanyen diumenge, ja en serien dues. Cuers en la classificació hi ha el Rio Breogán i el Zunder Paléncia, que ara per ara, quan només queden set partits per jugar, perdrien la categoria.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play