menu Home
AndorraSocietat

El projecte MenjAND Solidari entrega 230 menús a persones en situació de precarietat

Ràdio Valira | 28 de març de 2024

A través del programa MenjAND Solidari, impulsat per la candidatura dels campionats del món d’esquí alpí Andorra 2029, Càritas Andorrana i el Banc d’Aliments d’Andorra, s’ha fet entrega d’un total de 230 menús a persones en situació de precarietat alimentària. Aprofitant la recta final de la temporada d’esquí i la prèvia de Setmana Santa, l’equip de restauració dels sectors de Soldeu el Tarter de Grandvalira ha elaborat els menús que en aquesta ocasió han consistit en un wok de verdures, vedella i soja, llom de porc amb salsa de parmesà i foie gras, i bacallà amb samfaina i arròs saltat.

Tal com ha explicat, l’ideòleg del projecte, membre de l’oficina tècnica d’Andorra 2029 i director de restauració de Grandvalira SETAP365, Àlex Orúe, “un dels objectius dintre del pla de sostenibilitat de la candidatura és generar accions que tinguin un impacte social en clau local com per exemple la lluita contra el malbaratament”. De fet, l’acció consta de dues etapes: aquest dijous ha tingut lloc l’entrega de menús, i quan l’estació tanqui la temporada hi haurà una donació de matèria primera perquè també pugui ser utilitzada per les persones que ho necessiten.

Al seu torn, la responsable de la comissió d’Acció Social de Càritas Andorrana, Paqui Barbero, ha destacat: “per nosaltres és molt important que per segon any Grandvalira ens faci aquesta donació del seu excedent per poder ajudar a les famílies que ajudem setmanalment amb uns àpats diferents als quals habitualment els podem oferir”.

Davant d’aquesta realitat, un dels propòsits marcats en el projecte Andorra 2029 és adherir-se a la tasca que fan les institucions i treballar en la millora del benestar social.


 • Ara en directe
 • Radioestadio noche

  Veure més
 • PROPERAMENT • cover play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • play_circle_filled

  RAC1
  Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play