menu Home
AndorraCultura

Escaldes-Engordany posa en marxa la 8a edició del Talentejant

Ràdio Valira | 27 de març de 2024

L’Espai Jovent d’Escaldes-Engordany organitza, un any més, el Talentejant d’arts plàstiques i visuals, que arriba a la seva vuitena edició amb l’objectiu de promoure i donar visibilitat als joves creadors del país. El concurs artístic està obert al col·lectiu jove d’entre 12 i 30 anys que queden classificats en dues categories, dels 12 als 17 anys i dels 18 als 30 anys. Dins de cada categoria es contemplen fins a tres habilitats artístiques: dibuix i pintura; digital i audiovisual; escultura i gravat. Pel que fa als premis, van des de 400 euros pel primer classificat fins a 200 euros pel segon.

La novetat d’aquesta edició rau en què tots els projectes, a més de rebre les valoracions del jurat, també seran avaluats pel públic en general, que podrà veure tots els treballs en diferents espais i a les xarxes socials. Així, del 3 al 10 de maig les obres artístiques es podran veure al CAEE, de l’11 al 19 de maig s’instal·laran a l’Espai Jovent i a partir del 3 de maig també quedaran exposades a les xarxes del comú d’Escaldes-Engordany.

Així doncs, les obres han de ser de creació pròpia i han de presentar-se sota un títol juntament amb el seu significat. Tots els joves interessats a participar en el Talentejant d’arts plàstiques i visuals ja poden formalitzar la seva inscripció al web fins al 14 d’abril mentre que la data límit de lliurament és el 2 de maig. Les obres s’han de presentar a l’Espai Jovent.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play