menu Home
AndorraSocietat

Concurs per remodelar l’edifici Font de Ferro

Ràdio Valira | 27 de març de 2024

Nou concurs per rehabilitar un edifici per destinar-lo a lloguer a preu assequible. Es tracta del de la Font de Ferro, situat a Aixovall, que el Govern va adquirir i ara vol destinar a pisos. Així, per tal de procedir a la seva rehabilitació l’executiu ha convocat aquest dimecres al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) el concurs perquè les empreses puguin presentar les seves ofertes. De fet, les constructores tindran fins al 13 de maig per fer les seves propostes, i les pliques s’obriran el 16 de maig.

S’ha de recordar que l’executiu està duent a terme a hores d’ara diferents remodelacions d’habitatges, el primer dels quals, l’antic hotel Àrtic, estarà ja disponible perquè hi entrin inquilins pels volts de l’estiu. Són tretze habitatges d’una habitació i d’entre 30 i 50 metres quadrats; tretze més de dues habitacions (entre 55 i 75 metres quadrats) i un més de tres habitacions i 80 metres quadrats.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play