menu Home
AndorraPólitica

Escaldes-Engordany adjudica 14 parcel·les en la 23a edició dels horts d’en Sucarana

Ràdio Valira | 26 de març de 2024

La Llar de jubilats d’Escaldes-Engordany ha acollit aquest dimarts el sorteig dels horts d’en Sucarana. En aquesta 23a edició hi havia 19 parcel·les disponibles, però se n’han adjudicat 14, responent així a totes les sol·licituds. Tres de les parcel·les restants s’oferiran al projecte intergeneracional, a la Unitat de Conductes Addictives (UCA) i als terapeutes de l’hospital. Les altres dues parcel·les es repartiran entre tots els hortolans, de manera que cadascú gaudirà d’un tram de terreny més.

Després del sorteig, la cònsol major d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili, ha desitjat una bona collita als hortolans i ha agraït a Xavier Espot Miró la participació en aquest projecte. El cònsol menor, Quim Dolsa, també ha donat les gràcies a casa Sucarana per la cessió d’aquest espai, ja que permet a les persones grans fer una activitat a l’aire lliure, exercitar-se i gaudir de bones hortalisses.

En el mateix sentit s’ha expressat Xavier Espot Miró de casa Sucarana, que s’ha mostrat “encantat” d’oferir aquesta col·laboració. “Sabeu com és d’agradable conrear la terra i posar les hortalisses després a la paella”, ha dit, tot remarcant que el sorteig dels horts d’en Sucarana ja és “tota una tradició”. Finalment, la consellera d’Infància i Gent Gran d’Escaldes-Engordany, Maria Carriço, ha desitjat que sigui “un bon any de cultiu”. El lliurament de les claus tindrà lloc el proper dilluns 8 d’abril al matí.


 • Ara en directe
 • Radioestadio noche

  Veure més
 • PROPERAMENT • cover play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • play_circle_filled

  RAC1
  Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play