menu Home
AndorraEsports

El Concurs de petanca Especial Olímpics dóna el tret de sortida

Ràdio Valira | 26 de març de 2024

Aquest cap de setmana s’ha disputat el Concurs de petanca Especial Olímpics 2024 a les pistes del Prat del Senzill, a Sant Julià de Lòria.

El concurs s’ha fet per tripletes, formades per un jugador dels Especial Olímpics, un del grup Lauredià de petanca i un de la Federació; amb una quarantena de participants que han conformat vuit tripletes. Val a dir que molts d’altres s’han quedat sense possibilitat de competir.

Pel que fa a la classificació: en primera posició s’ha situat la tripleta formada per Joan Barrera, Bruno Samtmann i Carles Hernando. Mentre que la segona ha estat per Xavier Sánchez, Philippe Samtmann i Paul Rey. La final de consolació, se l’han endut, Jordi Tarifa, Maria del Mar Gómez i Francesc Ambor.

La competició l’ha arbitrat en Francesc Galera, juntament amb el tècnic de taula, Tierry Bude. I el lliurament de premis ha anat a càrrec de la cònsol menor de Sant Julià, Sofia Cortesao; la consellera de socials, Eva Ramos,  i l’entrenadora dels Especials Olímpics, Leo Martinez.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play