menu Home
AndorraEsports

Contra Bolívia amb la Nations League en ment

Ràdio Valira | 25 de març de 2024

La selecció absoluta de futbol s’enfronta a Bolívia aquesta nit a les 10, a Annaba (Algèria). Un partit amb el que tancaran aquesta finestra internacional i alhora, la tanda dels amistosos ‘FIFA Series’ en el seu primer cop fora del continent europeu.

Després d’aconseguir l’empat contra Sud-àfrica, els de Koldo Àlvarez de Eulate, afronten el repte amb convicció, ganes de millorar i molt bones perspectives. “La predisposició dels jugadors és la millor i comptar amb això és una sort. Estem contents amb la feina feta i esperem fer-la igual de bé en aquest partit”, esmentaba el míster.

L’objectiu dels tricolors és el de continuar creixent i amb la ment fixa en el duel contra Malta de la Nations League 2024. Ho explicava el jugador, Marc Garcia, tot valorant el resultat assolit davant Sud-Àfrica: “Els resultats són molt positius de cara a seguir creixent i a seguir fent les coses bé. Tenim en ment el juny i que aquests partits serveixen per Malta”.

Tant Garcia com el seu company, Marc Pujol, han posat en valor el bon plantejament que l’equip va dur a terme contra l’equip africà, així com el marge de millora en joc ofensiu que encara tenen. Pel que fa al partit d’aquesta nit, Pujol assegura que l’encaren amb il·lusió i molt bones sensacions. “Al final són quatre dies de partits i el tema de la fatiga és algo que no ens beneficia, ja que no hi estem acostumats; però en general anem amb molt bones sensacions”, declaraba Pujol.

Caldrà continuar aprenent doncs, del duel d’aquesta nit, perquè tal i com ha advertit el seleccionador, Sud-àfrica és passat i ara quedarà el resultat que facin contra Bolívia; conscient que si perden contra els sud-americans, el cop serà dur i farà efecte.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play