menu Home
AndorraEsports

Primer cop fora d’Europa amb rivals intercontinentals

Ràdio Valira | 21 de març de 2024

La selecció absoluta surt d’Europa, i viatja a Algèria, on s’enfrontarà per primer cop a rivals intercontinentals. I donaran el tret de sortida aquesta nit a les 10, jugant contra Sud-àfrica; una selecció potent i amb molt més rodatge pels vuit partits que ja ha disputat en la Copa d’Àfrica, on han arribat a endur-se el bronze. El seleccionador nacional, Koldo Álvarez De Eulate, explicava que estàn molt il·lusionats i amb el focus posat en ser competitius “dins d’una Nations molt complicada”.

Tot i que els partits que jugaran a Algèria són amistosos, el jugador Marc Pujol no dubta que serà una experiència enriquidora i d’on confien treure profit en l’àmbit físic, tàctic i tècnic de cara a la Nations League de setembre: “Un rival de molt nivell i que segur ve amb molt més rodatge que nosaltres, però nosaltres ara ja comencem a entrenar per setembre”.

El d’avui no és l’únic amistós programat a Annaba. Dilluns 25 de març, en el mateix horari noctur, es veuran les cares amb una selecció boliviana que compta amb noves incorporacions. Fins ara, tenen un duel més a l’agenda: serà el 5 de juny contra Espanya a l’estadi Nuevo Vivero de Badajoz.

Per la seva banda, la selecció femenina de futbol que entrena Albert Panadero entrarà en escena a l’abril, en uns European Qualifiers que estrenen un nou format, molt més atractiu. La cita és el dia 5 a Montenegro i el 9, a l’Estadi Nacional contra Grècia.

També a l’abril entrarà en escena la Selecció Absoluta de futbol sala que dirigeix Talin Puyalto, amb la ronda preliminar del Preeuropeu. Els seus rivals seran Irlanda del Nord, el dia 9, Estònia, l’endemà i Xipre, el dia 12.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play