menu Home
AndorraEsports

L’FCA, tricampió de la Copa Catalunya

Ràdio Valira | 21 de març de 2024

El Futbol Club Andorra ha alçat aquest dimecres la seva tercera Copa Catalunya, després d’imposar-se a l’Olot en la tanda de penals. En els 90 minuts de joc, els dos equips han acabat empatant gràcies als gols d’Álvaro Martín, en el primer temps, i d’Urri, a les acaballes. Tot i això, el duel s’hauria pogut decantar per qualsevol dels dos costats. Segons el tècnic tricolor, Eder Sarabia, “estàn demostrant que son un equip que podrien estar molt més amunt, i el fet que nosaltres no arribem en el millor moment ha igualat molt més el partit”. Una primera part més bona, però desprès de l’empat ha anat a pitjor. Així, Sarabia ha afegit que “no solem guanyar partits que no mereixem, pero igual aquest era un d’ells”.

L’heroi en la tanda de penals ha estat el porter  tricolor que n’ha aturat dos, mentre que Martín ha marcat el gol de la victòria que ha permès a l’Andorra convertir-se en tricampió de la Copa Catalunya. Un títol que Sarabia ha valorat molt positivament i molt orgullós “per tenir un títol que per a mí era molt important i per al club encara més”.

El matx ha començat amb el domini de l’Andorra i al minut 36’ no ha perdonat i en una ràpida transició, Álex Calvo ha servit el gol fet a Álvaro Martín, que ha marcat a plaer.

El segon temps ha començat de la mateixa manera, però a poc a poc l’Olot ha anat guanyant terreny i al minut 80’ ha estat Urri qui ha igualat el marcador.

En aquest punt, el duel ha embogit i en cinc minuts, l’Andorra ha gaudit de tres ocasions claríssimes, mentre que els locals també han gaudit d’ocasions per donar la volta al marcador.

Finalment però, penals, i Olazábal, que amb l’ajuda dels pals, ha donat la victòria als andorrans.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play