menu Home
AndorraEsports

Joan Verdú presenta La Mamba Negra Race

Ràdio Valira | 21 de març de 2024

L’estació de Grandvalira  acull aquest dissabte la primera edició de La Mamba Negra Race by Joan Verdú; una competició única i molt diferent que combina una carrera d’eslàlom gegant amb diferents proves distribuïdes durant el circuit que li aporten, a més, un vessant lúdic i divertit.

La jornada vol ser també un esdeveniment social, i ha estat tot un èxit de convocatòria, amb 300 inscripcions i un centenar d’acompanyants que  evidencien l’interès de la comunitat d’esquiadors.

La Mamba Negra Race proposa un nou concepte, que com dèiem, consisteix en una prova d’eslàlom gegant de més de dos quilòmetres de baixada i diferents proves al més pur estil gimcana repartides durant el descens, a partir de dos recorreguts diferents en funció del nivell: la Big Mamba i la Small Mamba. Ambdues tindran lloc a la pista Àliga del sector el Tarter.

El seu organitzador, l’esquiador Joan Verdú, ha explicat que no és un esdeveniment competitiu, sinó que es tracta de passar-s’ho bé, disfressar-se, i competir amb amics i familiars. Val a dir que hi haurà premis a la millor disfressa; en metàl·lic i material dels espònsors tant en categoria masculina com femenina.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play