menu Home
AndorraSuccessos

Detingut per una agressió sexual en un centre terapèutic

Ràdio Valira | 21 de març de 2024

La policia ha detingut un home de 55 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la llibertat sexual. L’arrest es va produir dimecres al matí després que la víctima denunciés haver patit una agressió sexual en un centre terapèutic. A més a més, la matinada de dimecres a Andorra la Vella, la policia també va controlar un jove de 19 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral per haver-ne agredit un altre causant-li lesions després de propinar-li diversos cops de puny.

El mateix dimecres, a Canillo, un home de 35 anys va ser arrestat com a presumpte autor d’un delicte contra el patrimoni i contra la intimitat i la inviolabilitat de domicili per haver accedit a un pis sense el consentiment dels llogaters, que es trobaven a l’interior. El detingut era conegut seu i havia estat de matinada a casa seva, mentre celebraven una festa, amb una actitud molt agressiva. Hi va tornar posteriorment i ho va fer donant puntades de peu i cops amb una pedra a la porta d’entrada de l’immoble. Com no hi va poder accedir, va fer servir un maó de ciment per trencar un vidre de la finestra del balcó i entrar. L’home va fugir, però la policia el va localitzar una estona després.

Pel que fa a delictes contra la salut pública, els darrers dies s’ha arrestat un turista de 28 anys al Pas de la Casa en possessió de 0,5 grams d’MDMA; un altre turista de 37 anys a Canillo amb una pastilla d’èxtasi i un segell d’LSD; una altra turista de 28 anys que accedia al Principat per la frontera del riu Runer en un autobús de línia regular amb cinc pastilles d’èxtasi, i dos homes de 27 i 37 anys a qui s’ha controlat la matinada d’aquest dijous a Canillo després de canviar de direcció de manera sobtada quan han vist un control de policia a la rotonda de l’Aldosa. En aquest darrer cas, els agents han seguit el vehicle, que s’ha acabat aturant, i han vist com es llençava quelcom a terra. Eren dos embolcalls amb 0,5 i 0,4 grams de cocaïna que serien dels dos homes. El conductor del cotxe, a més, ha donat positiu en la prova de drogues al volant i, per tant, també ha estat detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat col·lectiva.

Les darreres hores, la policia ha arrestat a Andorra la Vella un home de 48 anys amb una taxa d’alcoholèmia de 2 g/l que circulava fent ziga-zagues, i un altre conductor amb un positiu d’1,71 a qui també s’ha detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública per intentar saltar-se un control sense fer cas als senyals dels agents ni disminuir la velocitat. Els policies han hagut de fer ús del sistema del qual disposen per aturar vehicles i evitar la fugida.

Aquesta setmana, la policia també ha arrestat un jove de 22 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública per incomplir una ordre d’expulsió administrativa, i un home de 48 com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic per falsificar el certificat d’experiència laboral per tal d’obtenir el permís de residència i treball.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play