menu Home
AndorraEsports

Verdú presenta la nova edició de l’Ski Camp U14

Ràdio Valira | 20 de març de 2024

Aquest dimarts s’ha presentat al Palau de Gel a Canillo una nova edició de “l’Ski Camp U14 Joan Verdú”, un campus adreçat a tots els tecnificats U14 del Principat i que neix de la iniciativa del mateix esquiador andorrà, que vol aportar el seu coneixement i experiència actual als més joves. Enguany, un total de 34 esportistes, repartits en dues meitats, gaudiran d’aquestes jornades programades pels dies 6 i 7 d’abril.

El programa del campus tractarà diversos aspectes, com ara traslladar als tecnificats U14 de la mà dels mateix Verdú, no només el seu treball a pistes, sinó també fora. En addició, s’inclou un entrenament de gegant, dinar al centre de tecnificació d’Ordino, anàlisi de vídeo, preparació física, preparació de material d’esquí, i una xerrada-taller final conjunta de Verdú i tot el seu equip, on s’abordaran temes com la nutrició, la importància dels detalls en la vida d’un esportista i tot el que l’envolta per poder ser cada vegada millor.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play