menu Home
AndorraEconomia

Myandbank ofereix un dipòsit al 4% TAE

Ràdio Valira | 20 de març de 2024

Myandbank, el banc 100% digital d’Andbank, llança el dipòsit Myandbank amb un tipus d’interès del 4% TAE amb un termini de tres mesos pels que contractin una cartera automatitzada amb mínim 150 euros o domiciliïn la nòmina.

Aquest dipòsit es podrà contractar fins al 30 d’abril de 2024, des de 10.000 euros fins a 50.000, sempre que el client tingui la seva nòmina domiciliada o hagi invertit en les carteres automatitzades de Myandbank, adaptades a diferents perfils de risc i compostes per fons de la gestora internacional Vanguard.

La inversió en aquestes carteres es pot fer a partir de només 150 euros i amb les comissions més baixes del mercat: 0,30% de gestió i 0,20% de custòdia (IGI inclòs). Des del seu llançament, aquestes carteres compten amb molt bona rendibilitat: des de 4,19% la més conservadora fins al 17,34% la més dinàmica.

En cas que a venciment del dipòsit el client no tingui la nòmina domiciliada, s’abonarà l’interès del compte corrent remunerat, un 2%.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play