menu Home
AndorraSocietat

Llum verda a la reforma integral de l’escola francesa d’Andorra la Vella

Ràdio Valira | 20 de març de 2024

El Govern ha donat llum verda aquest dimecres a la licitació dels treballs per dur a terme la reforma integral de l’escola francesa d’Andorra la Vella. L’objectiu és adequar les instal·lacions amb les mateixes condicions que les que es van portar a terme a l’edifici contigu que acollia l’antiga escola espanyola i que actualment dona servei al Lycée Comte de Foix.

Els treballs de reforma tindran un període estimat d’execució de vuit mesos, es convocaran mitjançant concurs públic nacional amb procediment obert i modalitat de contractació ordinària, i consistiran en la reforma integral de l’edifici. Això contempla la reforma de la instal·lació elèctrica, de l’actualització de les mesures contra incendis, la substitució dels paviments i dels tancaments exteriors (finestres), així com de les redistribucions interiors i de les proteccions solars en la façana principal.

El gruix de les obres es durà a terme en períodes de vacances escolars, en especial, els treballs d’enderrocs i substitució de finestres. Per tant, els 300 alumnes es mantindran a l’escola mentre duri la reforma del centre.

Les ofertes s’hauran de presentar per mitjà de la plataforma de contractació del sector públic fins al proper 13 de maig.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play