menu Home
AndorraPóliticaSuccessos

El PS sol·licita conèixer els protocols de recerca del CREI arran del cas del menor fugat

Ràdio Valira | 20 de març de 2024

Encara no s’ha localitzat al menor resident del Centre Residencial d’Educació Intensiva, el CREI, que dimarts de la setmana passada va robar un cotxe a Encamp i posteriorment el va abandonar a Escaldes-Engordany.

Arran dels fets, el partit socialdemòcrata ha entrat una bateria de preguntes sobre la situació actual del centre, així com dels protocols de fuga dels joves.

L’encarregat d’entrar la pregunta ha estat el president de la formació, Pere Baró, que entre d’altres, ha sol·licitat conèixer els protocols de recerca dels joves, així com la xifra de persones que han marxat sense avís del centre des de la seva creació l’any 2022; detallant també, edat, motiu d’internament, temps de fugida i si finalment ha tornat al centre o no. Baró ha mostrat així la seva preocupació: “Creiem que hi ha algo que no funciona, que no ve dels treballadors, però que pot venir de l’organització del centre; així que volem saber quanta gent hi treballa, si n’hi ha més o menys que al principi, quants joves hi ha. Amb aquesta informació mirar de regular o canviar certes maneres de fer del centre o dels ministeris corresponents”.

El conseller socialdemòcrata també ha demanat per l’acompanyament que es fa a les famílies dels ingressats i per quan està prevista la posada en marxa dels pisos tutelats pel CREI.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play