menu Home
AndorraCulturaSocietat

El carrer Callaueta acollirà una festa de la primavera durant el mes de maig

Ràdio Valira | 20 de març de 2024

El barri de Riberaygua i Travesseres, concretament el carrer Callaueta, viurà durant el mes de maig una festa relacionada amb la primavera. Serà un format diferent de la festa que se celebrava habitualment a aquest carrer i que girava al voltant d’aquesta temàtica, però no han transcendit detalls sobre aquesta nova proposta. El que sí que ha estat fet públic és que el comú d’Andorra la Vella busca una empresa per al servei de conceptualització i organització d’aquest esdeveniment que es vol dur a terme un dels caps de setmana del mes de maig, segons han informat fonts comunals. Així, les empreses interessades tindran temps fins al 5 d’abril per lliurar les seves propostes.

De manera paral·lela, el comú ha publicat aquest dimecres al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) l’adjudicació, mitjançant contractació directa, de la instal·lació de dos sostres decoratius a l’avinguda Meritxell i al carrer Callaueta a l’empresa Impactplan, Unipessoal, Lda-Impact.Plan Art Productions per un preu de 61.981 euros. Cal recordar que aquesta és una acció que s’havia fet en anys anteriors per embellir aquests dos punts comercials.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play