menu Home
AndorraEsports

Eder Sarabia: “Hem de ser exigents amb els detalls que ens estàn costant punts”

Ràdio Valira | 20 de març de 2024

El Futbol Club Andorra ha viatjat a Olot amb tots els seus jugadors, fins i tot els lesionats, per disputar aquest vespre la final de la Copa Catalunya. Completen la convocatòria sis juvenils del Nàstic Manresa, perquè la proximitat amb l’últim partit de lliga, disputat tot just aquest dilluns, obligarà a donar descans als jugadors que van tenir més minuts contra l’Amorebieta.

Així doncs, menys de 48 hores després de la darrera derrota en partit de lliga, l’Andorra juga la final de la Copa Catalunya; un fet que ha alterat els plans d’una convocatòria convencional. El tècnic, Eder Sarabia, reitera però que no hi ha temps per a lamentacions i que cal estar enfocats. Ha reiterat que “estem fent moltes coses bé i hem de ser exigents amb els detalls que ens estàn costant punts”.

Ahir mateix ja es van entrenar sota les ordres de Sarabia, els defenses Roger Alcalà, Marc Fe i Iván Rodríguez i els atacants Rawdy, Bilal i Roger Coll, tots ells del Juvenil A del Nàstic Manresa; equip que es troba a un pas d’aconseguir l’ascens a la màxima categoria. Tots ells entraran en la convocatòria, afegint-se als jugadors que van disputar menys minuts en el darrer partit.

Per la seva banda, els titulars contra l’Amorebieta s’entrenen avui a les instal·lacions de Royal Verd, a les Preses, mentre que els lesionats ho han fet al matí a l’Estadi Comunal. Tots ells, estaran presents al municipal d’Olot a les 7 de la tarda per seguir la final; un partit que podria permetre a l’Andorra alçar-se amb el seu tercer trofeu de la competició.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play