menu Home
AndorraEsportsSocietat

La FAF s’uneix al moviment #dotzexdotze

Ràdio Valira | 19 de març de 2024

La Federació Andorrana de Futbol s’ha afegit aquest dilluns al moviment #dotzexdotze, que lidera Andtropía, donant suport a les ONG i als projectes protagonistes de cada mes.

A més de fer una donació econòmica mensual al projecte que pertoqui, la col·laboració inclou donar també visibilitat a les organitzacions del #dotzexdotze, a través de diferents iniciatives que s’organitzaran conjuntament i s’amplia a què, en les temporades vinents, l’equip de futbol de l’ENFAF pugui portar el logotip del moviment a la seva samarreta.

Recordem que la iniciativa solidària ‘dotzexdotze’, vol inspirar empreses i particulars a donar suport a les causes socials que més els omplin. Com el seu nom indica, es dona visibilitat a 12 projectes, un per cada mes de l’any. I vol ser un exemple de com la suma de moltes petites accions que facin particulars o empreses pot multiplicar els resultats assolits per les ONG’s que liderin els 12 projectes.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play