menu Home
AndorraEsports

El FCA es centra ara en revalidar el títol de campió de la Copa Catalunya

Ingrid Monreal | 19 de març de 2024

Sense temps de llepar-se les ferides, el Futbol Club Andorra es veu obligat a aparcar momentàniament la lliga per centrar-se en revalidar el títol de campió de la Copa Catalunya. I és que els tricolors jugaran demà dimecres, a les 7 de la tarda, contra la Unió Esportiva Olot a l’Estadi Municipal de la capital de la Garrotxa. L’oportunitat pels tricolors de revalidar el títol aconseguit l’any passat a Badalona i amb sort poder aixecar la moral després de la patacada d’ahir. El tècnic, Eder Sarabia, ha posat el focus en que la professionalitat està per sobre de tot i “si som capços d’enfocar-ho bé pot ser una injecció de moral, tot i tenir poc temps per refer-nos desprès del cop d’ahir”.

I és que el partit d’ahir a casa contra l’Amorebieta, – actual cuer de la lliga Hypermotion – era l’oportunitat per sortir del pou, però una errada a dos minuts del final, no els va deixar aprofitar-la. Tot i que els tricolors van posar totes les seves forces al camp, no van aconseguir el resultat desitjat. Sense temps encara per fer poder fer autocrítica, Sarabia creu que principalment els va faltar encert tot i haver fet un molt bon partit.

Pel que fa a la lliga, la darrera oportunitat la tindran dissabte, a 2/4 de 7 de la tarda, quan s’enfrontaran al Cartagena. I si demà dimecres, aconsegueixen superar a l’Olot en la Copa Catalunya,  seria el tercer trofeu assolit pels tricolors, després del que van obtenir també el 1994.

Written by Ingrid Monreal

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play