menu Home
AndorraSocietat

El comú d’Andorra la Vella es reuneix amb els veïns desallotjats de l’edifici d’avinguda Santa Coloma

Ràdio Valira | 19 de març de 2024

La consellera de Social del comú d’Andorra la Vella, Maria Nazzaro, acompanyada dels cònsols major i menor, Sergi González i Olalla Losada, s’ha reunit aquest dilluns a la tarda amb els veïns de l’edifici de l’avinguda Santa Coloma, 28, que es va haver de desallotjar a l’estiu per seguretat.

La trobada ha servit perquè els cònsols hagin tingut una presa de contacte amb els veïns i per poder copsar també els seus neguits. La corporació els ha expressat la voluntat de ser al costat de les famílies.

El comú també ha detallat els costos que ha suposat tot el procés d’estabilització inicial dels edificis dels números 28 i 30 de l’avinguda Santa Coloma, així com el reallotjament de les persones que hi vivien. En concret, el comú hi ha destinat més de 384.800 euros.


 • Ara en directe
 • Radioestadio noche

  Veure més
 • PROPERAMENT • cover play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • play_circle_filled

  RAC1
  Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play