menu Home
AndorraSuccessos

Una esllavissada de terra a Bixessarri obliga a desallotjar a dues famílies

Ràdio Valira | 18 de març de 2024

Una esllavissada de terra que va tenir lloc aquest diumenge a la tarda a la població de Bixessarri, a Sant Julià de Lòria, ha obligat a desallotjar dues famílies per seguretat que viuen en un terreny adjacent. Arran dels fets, una s’ha hagut de reallotjar en un habitatge particular i l’altra en un hotel de la parròquia.

Segons informa el comú lauredià, el despreniment s’ha produït en una parcel·la on s’estaven iniciant unes obres i en aquests moments tècnics de Protecció Civil, dels bombers i d’un estudi d’enginyeria estan determinant el grau d’afectació i les mesures a emprendre.

L’avís es va rebre a la tarda i els treballs d’avaluació no s’han pogut fer fins aquest dilluns al matí tenint en compte que aviat es va fer fosc, la qual cosa va impedir determinar què havia succeït.

Fins al lloc dels fets també s’han desplaçat cònsols, Cerni Cairat i Sofia Cortesao, per tal de constatar els danys que ha provocat l’esllavissada.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play