menu Home
AndorraEsports

Punts de Copa d’Europa per a Esteve i Cornella

Ràdio Valira | 18 de març de 2024

Àxel Esteve i Xavier Cornella, han tancat aquest diumenge el circuit de la Copa d’Europa amb l’eslàlom de Hafjell, a Noruega on han pogut aconseguir punts de Copa d’Europa.

En concret, Esteve ha marcat un crono final de 1.37.08, a 3.73 del guanyador, el finlandès Eduard Hallberg. Aquest resultat li ha permès obtenir tres punts de Copa d’Europa, sumant un total de quinze. Cornella, per la seva banda, ha sumat els seus primers dos punts de Copa d’Europa, amb un crono de 1.37.17, a 3.81 del guanyador. A hores d’ara, l’equip està a Trysil, també a Noruega, on avui es disputa l’eslàlom corresponent als Nacionals de Dinamarca.

D’altra banda, Íria Medina i Clàudia Garcia han disputat aquest diumenge el segon gegant NJR de Peio, Itàlia, on Medina s’ha imposat gràcies a la seva regularitat. A la primera mànega ha fet el millor temps, mentre que a la segona ha acabat en segona posició. Finalment, el seu temps ha estat de 2.00.92, superant a les italianes Gaia Viel i Sofia Amigoni.

Per la seva part, Garcia ha fet un crono 2.03.57 i s’ha quedat a 2.65 de la seva companya. Aquest dilluns només Garcia torna a Pozza di Fassa (Itàlia), per  participar en el gegant del Nacional Júnior de Letònia.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play