menu Home
AndorraSuccessos

Arrestat un jove per assetjar i fer tocaments a dues menors

Ràdio Valira | 15 de març de 2024

La policia va detenir dimecres a la nit un noi de 19 anys, a Andorra la Vella, com a presumpte autor de delictes contra la llibertat sexual, contra la funció pública, contra el patrimoni i contra l’honor. El jove hauria assetjat sexualment dues menors que coneixia, una a Encamp i l’altra a Escaldes-Engordany, i les hauria fet tocaments sense el seu consentiment. Quan els agents van localitzar el noi entrant en un edifici d’Andorra la Vella, va reaccionar amb agressivitat i va empènyer un dels policies contra la porta de vidre d’entrada de l’edifici, que es va trencar, la qual cosa li va causar lesions. Durant l’actuació dels agents, el jove els va insultar i es va resistir amb força arribant a colpejar-los diverses vegades.

El mateix dimecres, la policia va arrestar a Incles un home de 44 anys com a presumpte autor de delictes contra la integritat física i moral, contra la llibertat i contra la seguretat col·lectiva després d’agredir aquell dia al vespre un altre home al domicili de la seva exparella i amenaçar-lo de mort amb un ganivet de cuina amb una fulla de 10 centímetres.

La matinada de dijous al Tarter, la policia va detenir un home de 35 anys com a presumpte autor de delictes contra la salut pública, contra la funció pública, contra l’honor i contra la llibertat arran que els empleats d’un local d’oci nocturn del poble canillenc alertessin els agents de la presència d’un home molt agressiu. En el moment de controlar-lo, va insultar, desobeir i amenaçar de mort els policies. Durant l’escorcoll de seguretat, també se’l va trobar en possessió de quatre pastilles que van donar positiu en heroïna.

El mateix dijous, però al migdia, al Pas de la Casa, la policia va arrestar un jove de 23 anys i no resident com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat col·lectiva quan el van veure esgrimint al carrer una navalla papallona amb una fulla de més de set centímetres que anava traient i ficant a la beina.

Aquesta setmana la policia també ha detingut a Andorra la Vella, per ordre de la Batllia, un home de 63 anys com a presumpte autor d’un delicte contra el patrimoni per una estafa d’uns 20.000 euros relacionada amb el sector immobiliari.

Pel que fa a delictes contra la salut pública, dimecres a la nit es va arrestar a Canillo un conductor de 20 anys amb 2,1 grams de cocaïna que també va donar positiu en la prova de drogues al volant i, aquest divendres a la matinada, un turista de 28 anys a la frontera del riu Runer amb dues pastilles d’èxtasi.

Quant a la conducció sota els efectes de l’alcohol, es va detenir un home de 56 anys amb una taxa d’1,79 després que els agents de circulació de la Massana el controlessin sortint d’un aparcament comunal amb possibles símptomes d’anar begut. Prèviament, hauria causat danys a un altre vehicle mentre maniobrava a l’interior del pàrquing. Altres quatre persones d’entre 28 i 57 anys, una de les quals turista, han estat arrestades amb taxes d’alcoholèmia de 0,93 a 1,19.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play