menu Home
AndorraEsports

Sarabia sobre el partit contra el Llevant: ‘És una bala a favor nostre’

Ràdio Valira | 13 de març de 2024

El Futbol Club Andorra s’enfronta aquesta tarda al Llevant, en partit ajornat corresponent a la 28éna jornada de la Lliga Hypermotion. Un partit que pel tècnic, Eder Sarabia, és una bala al seu favor: “És cert que el Llevant també la té al seu favor. Tots ens hi juguem algo i crec que fins al final serà una lliga súper competitiva”.

El fet que sigui un partit ajornat, els dona la possibilitat de retallar distàncies i allunyar-se de la zona de perill, i amb aquesta voluntat sortiran avui al terreny de l’Estadi Ciutat de València. En la roda de premsa prèvia al desplaçament, Sarabia ha reconegut la pressió mental que pateixen per la manca de resultats, i augura un partit complicat on caldrà demostrar un cop més la vàlua de l’equip. Tot i alguns partits no tan bons, cal ser forts davant d’un partit que es presenta “complicat, dur, d’alternatives i de passar mals moments”, explica el míster.

Tot i tenir el rellotge del descans en contra, assegura que no hi ha un desgast físic important al vestuari i de moment, no contempla un possible canvi de la línia de cinc en defensa. Així, en principi, es donarà continuïtat al 5-3-1, que creu els està donant bons resultats.

Pel que fa a la lesió del lateral dret, Petxa,  Sarabia diu que s’està recuperant molt ràpid i no descarta que surti de titular.

Recordem que el partit contra el Llevant, començarà a les 19h de la tarda.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play