menu Home
AndorraCultura

Obert el termini per formar part del jurat Carnet Jove del Festival Ull Nu 2024

Ràdio Valira | 13 de març de 2024

El Festival Ull Nu 2024, que se celebra del 8 al 12 de maig, comptarà un any més amb el jurat Carnet Jove. Estarà integrat exclusivament per joves de 16 a 30 anys que atorgaran el Premi Carnet Jove al Millor Curtmetratge, valorat en 1.000 euros.

Durant el festival, els membres del jurat Carnet Jove han de visionar les obres participants (els dies 10 i 11 de maig), participar en el dinar de deliberació i assistir a la cerimònia d’entrega de premis, que tindrà lloc el diumenge 12 de maig.

El jurat Carnet Jove ha estat impulsat pel Festival Ull Nu i per l’Associació Carnet Jove Andorra per tal de facilitar al jovent les seves inquietuds vinculades al món del cinema, donar-li l’oportunitat de conèixer professionals del sector i viure de primera mà com funciona la producció d’un festival.

Selecció dels membres del jurat Carnet Jove
El jurat Carnet Jove estarà integrat per tres persones usuàries del Carnet Jove, d’entre 16 i 30 anys.

Aquelles persones que s’hi vulguin presentar hauran d’accedir al web carnetjove.ad/juratcarnetjove, emplenar el formulari amb les seves dades, respondre a la pregunta ‘per què vull formar part del Jurat Carnet Jove?’ i adjuntar una crítica d’una pel·lícula, sèrie, documental o de qualsevol peça audiovisual que elles considerin. La crítica ha de ser en català i pot ser en format escrit (entre 1.600 i 3.200 caràcters) o en format audiovisual (un màxim d’un 1 minut).

La convocatòria romandrà oberta fins al 14 d’abril a les 23.59 hores.

Una comissió, formada per representants del Festival Ull Nu i del Carnet Jove Andorra, seleccionarà el 17 d’abril els tres integrants que viuran l’experiència.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play