menu Home
AndorraSocietat

Trobada de joves científics per fomentar el gust per la recerca

Ràdio Valira | 12 de març de 2024

El ministeri de Relacions Institucionals, Educació i Universitats i la comissió nacional andorrana per a la Unesco organitzen la setena Trobada de joves científics aquest dimecres al centre de congressos d’Andorra la Vella, entre les 9 i les 11 hores. L’objectiu de la iniciativa és fomentar el gust per la recerca i la creativitat científica entre l’alumnat de tercer i quart de segona ensenyança i primer de batxillerat i equivalents dels diferents sistemes educatius del país.

Durant el matí, dotze grups d’estudiants de les escoles andorranes de segona ensenyança d’Encamp i Ordino, del Lycée Comte de Foix, del col·legi Sant Ermengol, de l’escola Sagrada Família, del col·legi Mare Janer i del colegio Español María Moliner presentaran a la resta de participants els treballs que han elaborat a l’escola amb motiu de la Trobada de joves científics.

La temàtica dels dotze projectes que hi participen és variada, des de treballs sobre el canvi climàtic, la sostenibilitat i el medi ambient, fins a qüestions científiques relacionades amb el tabac i la salut, la cultura i les arts fotogràfiques del segle XIX. La Trobada de joves científics compta amb el patrocini de FEDA Cultura, que aporta 300 euros a cadascun dels projectes presentats.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play