menu Home
AndorraEsports

Sarabia: “Estem emprenyats pel que va passar a Osca, però demà tenim una altra oportunitat per demostrar que estem en bona línia”

Ràdio Valira | 12 de març de 2024

El Futbol Club Andorra té aquest dimecres un nou examen pendent d’aprovació al Ciutat de València en el partit suspès contra el Llevant, arran de l’incendi de les torres residencials. Després d’haver fallat en la darrera prova de foc contra l’Osca, en un duel condicionat pels àrbitres, i que va suposar la targeta vermella per a Diego Allende, els tricolors encara estan “tocats”. Ho ha explicat en roda de premsa, el tècnic, Eder Sarabia: “Estem emprenyats pel que va passar a Osca, però demà tenim una altra oportunitat per demostrar que estem en bona línia”.

Amb tot l’Andorra continua confiant en el seu plantejament i treballant la moral de l’equip, i no vol perdre el temps en lamentacions. Ha explicat que han de reforçar tot el que han estat fent bé fins ara, ja que van poder ser superiors en un camp molt complicat.

Tot i que han tingut pocs dies de descans, ja en són més que els que han tingut els de València, i saben que demà s’enfrontaran a un club diferent per la proposta que porta el nou entrenador, Felipe Miñambres. A més el tècnic tricolor sap que el rival arribarà reforçat per la seva darrera victòria, que va aconseguir tot i jugar amb un home menys durant els últims minuts. Un equip amb molts registres i jugadors molt bons, en la que ells hauràn de “donar una versió molt bona i seguir en la bona línia que han seguit fins ara”, ha ressaltat el míster.

El Futbol Club Andorra encara no ha sumat els tres punts a fora; un fet que els afecta mentalment i són conscients que caldrà fer tot el possible per trencar aquest bloqueig.

El partit contra el Llevant, serà demà a les 7 de la tarda, a l’Estadi Ciutat de València.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play