menu Home
AndorraSocietat

Mans Unides destinarà la recaptació del sopar solidari a ajudar 170 dones afganeses

Ràdio Valira | 12 de març de 2024

Mans Unides destinarà la recaptació que es va aconseguir durant el sopar solidari organitzat el passat 7 de març al centre de congressos d’Andorra la Vella, organitzat per l’Arxiprestat Valls d’Andorra, a finançar un taller de costura per a 170 dones en situació d’extrema vulnerabilitat a Kabul, Naghbar i Nangarhar, a l’Afganistan. “Aquest projecte, liderat per la Nadia Ghulam de l’ONG Ponts per la pau, representa una llum d’esperança enmig de les dificultats”, destaquen des de l’associació.

“L’esdeveniment va ser un gran acte de generositat i solidaritat”, valoren des de Mans Unides, que ha volgut agrair públicament “la participació a tots els patrocinadors, col·laboradors i assistents que van fer possible” el desenvolupament d’aquesta cita.

Mans Unides celebra el fet que han pogut comptar “amb el suport de diverses empreses, organitzacions i individus que comparteixen la nostra visió d’un món més just i equitatiu. Sense la seva col·laboració, aquestes accions no serien possibles i moltes persones no tindrien l’oportunitat de millorar les seves condicions de vida”. En aquest sentit, emfasitzen que la implicació de tothom va fer que el sopar “fos un èxit rotund”. Recorden que durant la vetllada hi van prendre part el Cor Rock d’Andorra i altres artistes que “van oferir un gran espectacle musical” i també agraeixen la implicació del comú d’Andorra la Vella, els col·legis Sant Ermengol i Maria Janer i, sobretot, la tasca que van dur a terme els voluntaris que “van ser cabdals per crear un ambient de germanor”.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play