menu Home
AndorraEsports

Irineu Esteve competirà a les finals de la Copa del Món de Falun

Ràdio Valira | 12 de març de 2024

Irineu Esteve competirà a les finals de la Copa del Món de Falun, a Suècia.

Després d’analitzar en les últimes setmanes, el seu estat de forma i la resposta de la seva esquena, finalment l’equip tècnic i el fondista han decidit participar en la cita mundial. I és que les sensacions són prou bones, com per estar present a la competició, després d’avaluar una primera prova a la Copa d’Europa d’Schilpario a Suïssa, que s’ha fet aquest darrer cap de setmana. Esteve ha explicat que tot i no estar al nivell físic del principi de temporada, “cada cop ens trobem millor i l’esquena aguanta bastant bé”.

En la copa del Món de Falun prendrà part en dues curses: primer en la de 10km individual en clàssic i després en la de 20km mass start en lliure. Proves en les que intentarà assolir el millor resultat per tancar la temporada.

Les finals de Falun, seran aquest proper cap de setmana.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play