menu Home
AndorraSuccessos

Els Mossos d’Esquadra investiguen el robatori d’un Porsche d’un andorrà mort a Colòmbia el 2019

Ràdio Valira | 11 de març de 2024

Els Mossos d’Esquadra investiguen el robatori d’un cotxe del dipòsit municipal de Blanes, que pertanyia a un andorrà mort a Colòmbia el 2019. Segons informen els mitjans de comunicació del país veí, es tracta d’un Porsche 911 amb matrícula andorrana, que algú es va emportar del dipòsit municipal el passat 27 de febrer.

Cap a les tres de la matinada algú va forçar la porta de les instal·lacions, va inutilitzar les càmeres de seguretat i es va emportar el vehicle.

Val a dir que el Porsche feia tan sols una setmana que estava al dipòsit municipal de Blanes. I és que vehicle va evitar un control de la Policia Local espanyola, i va fugir a tota velocitat sense deixar rastre. Després d’una estona, però, el cotxe va ser trobat abandonat a Lloret de Mar, sense ningú dins i amb l’interior remogut. Va ser confiscat i traslladat a les dependències municipals, esperant que algú aparegués a recollir-lo, ja que el conductor era desconegut i se’l volia acusar de conducció temerària i desobediència per evitar el control.

No obstant això, ningú es va presentar i el cotxe va ser robat una setmana després. Com que tenia matrícula estrangera, la Policia Local de Blanes, a més dels Mossos d’Esquadra, va alertar la Policia Nacional, la Guàrdia Civil i la Policia d’Andorra.

Tot i que no se sap qui conduïa el vehicle quan va evitar el control ni qui l’ha robat, el que està clar és que no era el seu propietari, ja que com dèiem, el cotxe pertanyia a un ciutadà andorrà de 68 anys que va ser trobat mort en estranyes circumstàncies en un motel de Colòmbia l’any 2019. Inicialment, es va pensar que era un suïcidi, però la investigació continua obreta, i apunta a un possible homicidi que encara no s’ha confirmat.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play