menu Home
AndorraEsports

Derrota del Morabanc contra el Zunder Palència

Ràdio Valira | 10 de març de 2024

Una dolenta primera meitat ha passat factura al MoraBanc Andorra, que ha caigut aquest diumenge per 77-70 davant del Zunder Palència.

Conscients de la importància del xoc, els jugadors liles s’han imposat des de l’inici als tricolors, que han anat topant un cop darrere un altre amb la defensa local. Tot i que a la segona part han millorar lleugerament el seu joc, al MoraBanc li ha faltat encert i ha anat a remolc. El resultat ha estat un dels pitjors partits de la temporada, tal i com reconeixia el tècnic, Natxo Lezkano: “Desprès del descans estavem en una desventatja que han sabut aprofitar, em intentat remuntar però no ens hem trobat còmodes”.

Així doncs, la reacció tricolor no ha estat suficient per capgirar un enfrontament marcat pels aspectes intangibles del joc i en el que ha anat per darrera en els 40 minuts de joc. Ja al primer quart, el Zunder Palencia s’ha imposat per 18-8; i és que des de l’inici el cuer de la categoria ha enfocat el partit com una final. “Nosaltres també voliem posar-nos en aquest nivell, però l’energia amb la que han començat els rivals ha determinat el partit fins a l’últim segon”, reconeixía Lezkano.

En els dos darrers quarts, el MoraBanc ha estat bé a nivell de lluita i energia en els moments decisius, però les oportunitats de tir que ha tingut les escopia totes el cèrcol impedint així la remuntada. L’ambient que s’ha viscut al Pabelló Municipal d’Esports de Palència, tampoc ha ajudat als andorrans. Tot i així, Lezkano ha volgut agraïr el suport de l’afició abans dels partits que “sempre posa els pels de punta”, i també felicitar al Palència per l’energia de l’equip i també de la seva afició.

Marcador final doncs, 77-70, en un enfrontament on com deia Lezkano, el rival ha estat millor que l’equip tricolor. La propera cita serà aquest dissabte a la bombonera, quan rebrà al setè de la classificació, el Lenovo Tenerife.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play