menu Home
AndorraEsports

Lezkano veu especial el pròxim partit

Ràdio Valira | 8 de març de 2024

El MoraBanc Andorra viatja de nou, aquesta vegada cap a  Palència, buscant una nova victòria aquesta temporada. Una destinació que ja coneixen del curs anterior, però ara tots dos equips amb el logotip de la Lliga Endesa a la samarreta. L’enfrontament d’anada va ser en la tercera jornada de competició i va caure al nostre favor, però poques conclusions, per no dir cap, es poden treure d’aquell partit. I és que el rival ha canviat d’entrenador i fins a quatre jugadors que van començar ara ja no hi son.

Un munt de canvis que fan del Zunder Palencia un equip diferent i que lluita cada cap de setmana per assolir la permanència. Ho explicava el tècnic tricolor, Natxo Lezkano, que qualifica el partit completament diferent que l’anterior, tot i que li donen la mateixa importància.

Sens dubte serà un gran repte pels andorrans, que després de perdre contra el líder, voldran retrobar-se amb la victòria lluny de la Bombonera, on l’equip ha mostrat gairebé sempre una gran competitivitat. Com diu Lezkano, aquest serà un partit especial: “Requereix un nivell de concentració altíssim, més enllà dels nivells d’alerta i d’energía que requereix qualsevol altre partit”.

La cita és aquest diumenge, a les 17h de la tarda.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play