menu Home
AndorraPóliticaSocietat

El Pont Tibetà torna a obrir el 28 de març

Ràdio Valira | 8 de març de 2024

El Comú de Canillo, avança un mes l’obertura del Pont Tibetà; d’aquesta manera, la temporada donarà el tret de sortida el 28 de març, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin. Amb tot, després del període de Setmana Santa es preveu que la instal·lació es mantingui oberta només durant els caps de setmana fins el mes de maig.

Així s’ha posat en relleu durant la sessió de comú, on també s’ha anunciat un increment de les tarifes d’acord a l’IPC i la pujada dels costos del servei d’autobús que subvenciona el Comú. Així doncs, durant la temporada baixa el preu s’incrementa un euro, i el mes d’agost, moment de màxima afluència, augmenta dos euros. Amb tot, el mirador continuarà sent gratuït durant els dies de Setmana Santa.

D’altra banda, el comú treballa en una ordinació per prohibir el trànsit motoritzat en diverses zones de les muntanyes, com pistes forestals. Així ho ha posat en relleu el cònsol major canillenc, Jordi Alcobé: “Tot el que no siguin carreteres secundàries, ens adonem que cada cop hi ha més afluència de vianants i turistes, i pot ser incompatible amb activitats de motor a la muntanya, que volem limitar”.

De manera paral·lela, i per tal de seguir posicionant la marca “Canillo” com un referent de turisme cultural a l’estiu, la corporació comunal també ha aprovat una dotació de 190.000 euros per a la celebració de la tercera edició del Canillo Escènic Arts que tindrà lloc en diferents emplaçaments de la parròquia el proper mes d’agost.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play