menu Home
AndorraCultura

Obertes les inscripcions per a la Fira de Sant Jordi d’Andorra la Vella

Ràdio Valira | 7 de març de 2024

L’àrea de Cultura del comú d’Andorra la Vella ja ha obert el període per sol·licitar la participació en la Fira de Sant Jordi 2024, que se celebrarà el dimarts 23 d’abril a la plaça del Poble entre les 10 i les 20 hores.

Les llibreries podran demanar fins a un màxim de dues taules, que corresponen a quatre metres lineals de parada, mentre que les floristeries, escoles i entitats podran sol·licitar una taula. Cada expositor s’encarregarà de la decoració de la seva parada, que haurà de quedar muntada abans de les 10 hores, mentre que la recollida serà abans de les 20 hores. El repartiment dels espais o estands va a càrrec de l’organització i es tindrà en compte l’ordre d’inscripció.

Les persones o entitats interessades a participar poden formalitzar la inscripció, que és gratuïta, fins al pròxim 12 d’abril a l’àrea de Cultura, al centre cultural la Llacuna de dilluns a divendres entre les 8 i les 15 hores o fer-les arribar als correus electrònics cultura@comuandorra.ad i paco.bogas@comuandorra.ad. Per a més informació es poden adreçar al telèfon 730 037.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play