menu Home
AndorraPólitica

El PS demana “tenir tota la informació sense mentides” sobre l’acord amb Grífols

Ràdio Valira | 7 de març de 2024

El partit socialdemòcrata ha entrat una demanda d’informació sobre l’acord entre la multinacional Grifols i el Govern d’Andorra. Petició que abarca des del 12 de gener del 2023 fins a l’actualitat. El conseller general Pere Baró ha argumentat que desprès de les contradiccions per part del cap de Govern en resposta a les paraules de la cònsol d’Ordino, i “vist que la situació económica ha empitjorat, és important tenir tota la informació sense mentides, per saber si és un projecte que pot perillar amb la importància que se li ha donat”.

En concret, els socialdemòcrates, demanen informació sobre el pacte de socis, amb les modificacions que s’han fet posteriorment; les actes de les reunions entre Govern i el Comú d’Ordino; així com la documentació econòmica i el projecte de construcció.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play