menu Home
AndorraSocietat

Andorra se suma al projecte transfronterer per afavorir la mobilitat dels joves a les zones pirinenques

Ràdio Valira | 7 de març de 2024

Andorra se suma al projecte transpirinenc que té com a objectiu afavorir la mobilitat dels joves a les zones frontereres i que s’emmarca en el programa europeu Poctefa. El projecte, sota el nom ‘Trampoline 2’, es desenvoluparà entre el 2024 i 2027 i inclou la creació d’una xarxa de tècnics i orientadors de joventut amb diversos territoris pirinencs (Occitània, Nova Aquitània i Catalunya), i permetrà disposar de professionals capaços d’acompanyar i guiar els joves durant tot el procés de mobilitat i recerca de treball.

Amb aquest projecte, Andorra busca millorar la cooperació transfronterera amb els països i els territoris veïns, amb la finalitat d’establir mecanismes per facilitar l’accés a tots els joves residents en aquestes experiències de mobilitat. Durant l’acte de presentació celebrat a Tolosa (França) aquesta setmana, el cap de l’àrea de Promoció de la Joventut i el Voluntariat, Joaquim Pujol, ha destacat que “la mobilitat dels joves representa un element essencial en la construcció del seu projecte de vida”, ja que contribueix en l’aprenentatge de “noves llengües i cultures, desenvolupar noves competències i viure experiències en altres països”.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play