menu Home
AndorraEsports

Jan de Visa i Etna Pou, els millors andorrans en el segon eslàlom de la FESA Cup

Ràdio Valira | 6 de març de 2024

Aquest dimarts, Jan de Visa i Etna Pou, han estat els millors andorrans en el segon eslàlom de la FESA Cup d’esquí alpí, que es disputa a la pista Avet de Grandvalira.

De Visa, en U16, ha assolit l’11éna posició en la cursa masculina; un dels resultats més importants de l’esquí andorrà en aquesta competició. L’andorrà ha acabat a 2.77 del guanyador, l’espanyol Luken Garitano, que s’ha imposat amb 1.24.58.

De Visa ha valorat que la primera mànega ha estat molt sòlida; i tot i que la segona no ha estat dolenta, considera que no ha pogut demostrar tot el seu potencial. Tot i així, declara que està “molt orgullós de mi mateix i de competir a casa”.

Pel que fa a la resta de participants masculins, Max Black ha estat 18è, i Àlex Comellas 23è; sent els dos de primer any en la categoria. Mentre que Jordi Rogel, Hans Breit-fuss i Marcel Pérez, no han pogut completar la cursa.

En categoria femenina, la millor andorrana ha estat Etna Pou, que ha finalitzat 16éna amb 1.33.45, a 5.25 de la guanyadora, que ha estat l’alemanya Luisa Illig amb 1.28.20. L’esquiadora andorrana ha destacat la rellevància d’aquesta competició: “Estàs amb els millors del món i poder competir en una cursa així a casa és super important”.

Aquest dimarts, totes les representants de l’equip femení han superat la primera mànega, però a la segona n’han quedat fora Isabella Pérez, Ainhoa Piccino i Candela Mortés.

Avui dimecres i demà dijous, es disputen les proves de gegant. L’escenari però continua sent la pista Avet, amb arribada fins a peu de pista, a l’igual que en la passada Copa del Món femenina.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play