menu Home
AndorraCultura

Entrada gratuïta per a la funció ‘Temps era temps… 1993’ al Teatre Comunal

Ràdio Valira | 6 de març de 2024

 Andorra la Vella acull aquest dissabte, 9 de març, l’obra ‘Temps era temps… 1993’, un projecte amb text original de la Jove Companyia Nacional d’Andorra (JOCAND) per la commemoració del 30è aniversari de la Constitució del Principat d’Andorra. L’entrada és gratuïta.

El projecte sintetitza els més de 500 anys d’història de la transició andorrana en un llenguatge jove, accessible, familiar i, de vegades, una mica trapella. La funció tindrà lloc al Teatre comunal a les 18 hores i la durada aproximada és de 40 minuts.

‘Temps era temps… 1993’, una obra teatral amb música en directe, és una producció de la JOCAND i el Consell General d’Andorra, amb la col·laboració de la Fundació ONCA. El text i la direcció són a càrrec de Juanma Casero i Irina Robles, i l’elenc està format per Lua Roca, Aina Sánchez, Joan Ribó, Toni Zamora, Kic Barroc. L’espectacle està recomanat per a un públic major de vuit anys.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play